Verzenden, afhalen & retourneren

DAGELIJKS VERZENDEN 

We versturen dagelijks (maandag tot en met vrijdag) onze bestellingen met BPost. We begrijpen natuurlijk maar al te goed dat je je bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen. Betaling via Ingenico komen meteen bij ons binnen en kunnen we dan ook meteen na bestellen verzenden. Bij betaling via bankoverschrijving, versturen we je bestelling op het moment de betaling bij ons binnenkomt. Meestal ontvang je je pakket binnen de 1-2 werkdagen op het opgegeven afleveradres. Is je bestelling verpakt door ons en klaar voor verzending, ontvang je een mail met Track & Trace link, zodat je je pakket kan volgen. 
Indien niemand het pakket in ontvangst kan nemen op het moment dat het aangeboden wordt, zal de transporteur een bericht nalaten in de brievenbus met daarop de gegevens waar de levering afgehaald kan worden. Dit zal in het dichtstbijzijnde BPost afhaalpunt zijn. Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de consument en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Er kan niet geleverd worden aan postbussen.

 

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten zijn vervelende kosten, zowel voor de klant als voor ons. Daarom hebben we getracht een goede balans te vinden tussen de verpakking, levertermijn en de kost die hieraan verbonden is. Bij bestellingen vanaf 50€ dragen wij de kost en versturen we je pakket gratis naar je op! Is het totaalbedrag van je bestelling minder dan 50€, kost de verzending je 5,95€ binnen België. Verzendingen naar Nederland en Luxemburg worden verzonden aan 8,95€ per bestelling. De verzendkosten naar andere landen is op aanvraag, stuur ons gerust een mailtje.

 

AFHALING

Kom je liever je bestelling afhalen? Dat kan zeker en is uiteraard kosteloos!
Maak hiervoor even een afspraak met ons: [email protected] of via telefoon op +32 485 31 98 13 van maandag tot en met zaterdag tussen 9u00 en 18u00

Afhaaladres:
Maan & Muis
Floris de Cuijperstraat 1D
2640 Mortsel

Retourzending

Voorwaarden

Wij streven naar blije klanten! Ben je niet tevreden met jouw bestelling dan kan je deze terugzenden op voorwaarde dat:

  • het product onbeschadigd is en in de originele verpakking zit
  • het product in kwestie nog niet gebruikt werd
  • het niet gaat om afgeprijsde producten
  • producten gekocht met een kortingscode mag je wel retourneren.

 

Hoe retourneren?

Stuur ons een mail binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling naar [email protected]

Vertel ons waarom je wenst te retourneren, en vermeld zeker volgende gegevens:

  • uw volledige naam
  • uw bestelnummer
  • uw rekeningnummer
  • uw telefoonnummer

Stuur het ongebruikte en onbeschadigde product in kwestie binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling in de originele verpakking naar:

Maan & Muis, Floris de Cuijperstraat 1D, 2640 Mortsel

De verzendkosten om jouw bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening.

 

Terugbetaling

Wanneer de retourzending aan bovenstaande voorwaarden voldoet dan storten wij het bedrag (exclusief verzendingskosten) waarvan sprake is binnen de 2 weken terug op het rekeningnummer dat je in de e-mail hebt doorgegeven.