Play & Go Play & Go - OPBERGZAK EN SPEELMAT - COLOR MY BAG

€37,00 €24,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Is speelgoed opbergen een drama in jullie huis? Ontdek dat de 2-in-1 Speelmat en Opbergzak 'Color my Bag' ontworpen door OMY.
Deze Play & Go wordt dubbel afgedrukt en kan worden ingekleurd met de 3 bijgeleverde afwasbare stiften. U kunt de tas wassen in de wasmachine en opnieuw beginnen met kleuren! 


Een veelzijdige zak die u kunt gebruiken op twee manieren. U gebruikt hem als u het speelgoed wilt opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal! Ook handig als er onverwacht bezoek komt: met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Knoop de opbergzak toe en hang hem met de hanglits mooi weg. Of gooi hem over je schouder en neem hem mee naar een vriendje, het strand, op vakantie of bezoekjes aan oma en opa! Hij kan zelfs als waszak gebruikt worden. Met een deken of een slaapzak tover je hem bovendien om tot zitzak. 


De Play&Go opbergzak heeft een diameter van 140 cm. Play&Go speelzakken zijn gemaakt van premium 100% full katoen en dit gemaakt onder hoge standaard milieunormen. Oh, en ze zijn mooi, stijlvol en heerlijk te gebruiken en te hebben!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen