Verzending en Afhaling

DAGELIJKS VERZENDEN 

We versturen dagelijks (maandag tot vrijdag) onze bestellingen met BPost. We begrijpen natuurlijk maar al te goed dat je je bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen. Bestellingen geplaatst voor 15.00u en waarvan we de betaling ontvangen hebben, worden dezelfde dag nog verzonden. Betaling via Ogone komen meteen bij ons binnen en kunnen we dan ook meteen na bestellen verzenden. Bij betaling via bankoverschrijving, versturen we je bestelling op het moment de betaling bij ons binnenkomt. Meestal ontvang je je pakket binnen de 24h op het opgegeven afleveradres. Is je bestelling verpakt door ons en klaar voor verzending, ontvang je een mail met Track & Trace link, zodat je je pakket kan volgen. 
Indien niemand het pakket in ontvangst kan nemen op het moment dat het aangeboden wordt, zal de transporteur een bericht nalaten in de brievenbus met daarop de gegevens waar de levering afgehaald kan worden. Dit zal in het dichtstbijzijnde BPost afhaalpunt zijn. Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de consument en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Er kan niet geleverd worden aan postbussen.

 

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten zijn vervelende kosten, zowel voor de klant als voor ons. Daarom hebben we getracht een goede balans te vinden tussen de verpakking, levertermijn en de kost die hieraan verbonden is. Bij bestellingen vanaf 60€ dragen wij de kost en versturen we je pakket gratis naar je op! Is het totaalbedrag van je bestelling minder dan 60€, kost de verzending je 5,95€ binnen België. Verzendingen naar Nederland en Luxemburg worden verzonden aan 8,95€ per bestelling. De verzendkosten naar andere landen is op aanvraag, stuur ons gerust een mailtje.

 

AFHALING

Kom je liever je bestelling afhalen? Dat kan zeker en is uiteraard kosteloos!
Maak hiervoor even een afspraak met ons: info@maanenmuis.be of via telefoon op +32 485 31 98 13 van maandag tot en met zaterdag tussen 9u00 en 18u00

Afhaaladres:
Maan & Muis
Floris de Cuijperstraat 1D
2640 Mortsel