Verlanglijst van Ciel 2 jaar

Ciel 2 jaar
Product Beschrijving Prijs
Kookset II 9-delig - Goki - Keuken en Koken -

Kookset II 9-delig

Kom diameter 10cm
9-delig
roestvrij
geschikt voor voedingswaren
 

€14,92
Mijn eerste autobaan Tape - Donkey Products - Auto's en Voertuigen, Hippe Accessoires, Knutselen -

Mijn eerste autobaan Tape

Deze vijfentwintig meter lange rol tape bevat een auto en verandert elke kamer in een racecircuit of snelweg voor uren ononderbroken rijplezier. De tape kleeft op de meeste oppervlakken en is zeer gemakkelijk te verwijderen. De kleurrijke auto heeft een wind-up, ideaal om te racen! Plak de tape op de vloer, de tafel, of elk ander plat (of heuvelachtig!) landschap, en je bent klaar om te scheuren. Er zijn geen bochten of maximumsnelheden, en genoeg asfalt. En in geval van files, plak je er gewoon een baantje naast!
Broemmm... Broemmm... Laat de race beginnen!
De Autobaan tape is ook ideaal om de kamer van de kleine coureur mee te versieren. En een leuk cadeautje voor de verjaardag of voor wie net z’n rijbewijs heeft gehaald en nog een beetje moet oefenen.

Opmerking: De auto's variëren van de afbeelding en worden willekeurig gekozen. De auto is ongveer 4,5 x 2 cm groot

 

 

 

€14,95
Kletspost! - Gezinnig - Knutselen, Postkaarten -

Kletspost!

30 ansichtkaarten voor alledaagse en bijzondere momenten. Om heen en weer te sturen: de ontvanger wordt uitgenodigd om de kaart in te vullen en terug te sturen. Dertig keer een leuke kaart versturen naar vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes,... die jarig zijn, een tand wisselen, komen logeren, op schoolreis gaan, bijna vakantie hebben, een spreekbeurt moeten houden, gaan verhuizen, ijskoude en snikhete dagen, een broertje of zusje krijgen en nog veel meer!

 

€7,96