Verlanglijst van nathalie.de.beer@gmail.com

Product Beschrijving Prijs
Bird Walker - Plan Toys - Loopwagen -

Bird Walker

Deze mooie loopwagen bestaat uit 2 papegaaien en 16 houten blokken. Wanneer het wagentje geduwd wordt, bewegen de papegaaien en maken een uniek geluid dat uw kind zal stimuleren nog meer de lopen. Het handvat is verstelbaar in hoogte. 

€93,95
Balancerende Boot - Plan Toys - Houten Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Balancerende Boot

Gooi de dobbelsteen om te zien welke kleur dier je op de boot moet zetten. Kies een dier in de kleur die je gooide en zet je dier met behulp van de pincet op de boot. De speler die de boot in balans kan houden zonder dat deze omvalt, wint het spel. Dit spel kan gespeeld worden van 1 tot 4 spelers en bevat een boot, 6 paar dieren, een dobbelsteen een pincet. Het balancerende boot spel stimuleert de fijne motoriek van uw kind.

€21,25
Houten box met blokkenpuzzel Bos Zigolos - Janod - Baby Speelgoed, Houten Speelgoed, Puzzelen -

Houten box met blokkenpuzzel Bos Zigolos

Met deze leuke en mooie blokkenpuzzel, puzzel je 6 schattige bosdieren in elkaar. De 6 blokken zijn langs alle 6 kanten bedrukt. Kinderen moeten de juiste kanten bij elkaar leggen en zo een dier vormen. De puzzel wordt geleverd in een houten box en kan hier ook in gemaakt worden. Zo wordt het heel gemakkelijk om de afgewerkte puzzel aan iedereen te tonen. Het scherpt de kleurherkenning, creativiteit  en fijne motoriek aan. Kleine kindjes die nog niet zo goed kunnen puzzelen, kunnen ook bouwen met de blokken.

€17,95
Nutty Balance - Janod - Baby Speelgoed, Houten Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Nutty Balance

Dit leuke evenwichtsspel bestaat uit een eekhoorn op een wip en 20 eikeltjes. Kan jij de eikeltjes op de eekhoorn stapelen zonder dat deze eraf vallen? Reuze pret met dit spel en bovendien heel goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en het aanleren van de kleuren. De eikeltjes worden geleverd in een katoenen zakje!

€26,30