Verlanglijst van christel_de_ryck@hotmail.com

Product Beschrijving Prijs
Schommelpaard Indiaanse Pony - Scratch Europe - Schommelpaarden -

Schommelpaard Indiaanse Pony

Schommelen dat het een lieve lust is met dit paard van Scratch. Rocking Horse groeit overigens mee met je kleine kapoen dankzij de verwijderbare veiligheidsbeugel: ideaal voor de allerkleinsten! Het schommelpaard is gemaakt van kwalitatief beukenhout. Pure nostalgie voor ouders en urenlang schommelplezier voor kids van 1 tot 3 jaar. Een schattige snoet met lederen oortjes én een fris vintage design. Voorzien van veiligheidsstoppen en verwijderbare veiligheidsbeugel. Die beugel is ideaal voor de allerkleinsten: ze blijven stevig en veilig op hun plek zitten. En zodra ze wat groter worden, kan je de beugel verwijderen. Ontworpen door Schratch, een Belgisch kwaliteitslabel van houten speelgoed.

Max. belasting 25kg

 

€98,99
Fruit en Groenten Set - Plan Toys - Houten Speelgoed, Keuken en Koken -

Fruit en Groenten Set

Wie snijdt de groentjes voor de soep? Wie snijdt het fruit voor de heerlijke fruitsalade? Met deze set kan je kind groenten en fruit snijden op de snijplak met het houten mes. Er zijn 8 snijbare fruitjes en groenten inbegrepen: een appel, een peer, een citroen, een appelsien, een banaan een komkommer, een champignon, en een wortel. Uiteraard zijn de snijplank en het mes ook meegeleverd. De snijplank is 13 x 25 x 5 cm groot

€28,50
Rhythm box - Plan Toys - Houten Speelgoed, Muziek -

Rhythm box

Laat je kleine artiest zijn creatieve muziekvibes ontwikkelen met deze rhythm box. Kinderen kunnen ook op de trommel gaan zitten, terwijl ze de mooiste geluiden produceren.

€56,50