Verlanglijst van dieterkreynen

Product Beschrijving Prijs
Schommelpaard Rocking Horse - zwart/wit - Kid's Concept - Baby Accessoires, Hippe Accessoires, Houten Speelgoed, Schommelpaarden -

Schommelpaard Rocking Horse - zwart/wit

Super leuk schommelpaard 'Rocking Horse' van het zweedse merk Kid's Concept. In de typisch Scandinavische zwart/wit look staat dit handgemaakt paardje prachtig in elke woonkamer of kinderkamer. Het perfect cadeautje voor je kleine hartedief en heel leuk als kraamcadeau!

GRATIS VERZENDING

€105,00
Loopfiets Small Racende Vliegen - Scratch Europe - Loopfietsen, Loopfietsjes -

Loopfiets Small Racende Vliegen

Een vlotte en plezierige overgang naar echt fietsen, dankzij deze stoere loopfiets van Scratch met grappige vliegjes. De loopfiets heeft geen pedalen en wordt door de loopbeweging van het kind aangedreven. Kinderen leren zo op een natuurlijke manier hun evenwicht te bewaren. Ze voelen zich veilig. Bij iedere beweging kunnen de voeten aan de grond gezet worden om zo de controle over de fiets terug te krijgen. De Scratch loopfietsen zijn voorzien van stuurbegrenzing. Hierdoor wordt de draaihoek van het stuur beperkt zodat het  kind niet snel het evenwicht zal verliezen in bochten. De overgang naar fietsen met een echte fiets verloopt aanzienlijk vlotter bij kinderen die goed overweg kunnen met een loopfiets! 
Let op! Kinderen kunnen met deze loopfiets een behoorlijke snelheid halen. Het gebruik van een fietshelmpje is aan te raden.

Een Scratch loopfiets
• is de trots van elk kind, dankzij het prachtig design.
• stimuleert  motorische vaardigheden.
• leert kinderen hun evenwicht te bewaren.
• vergroot het zelfvertrouwen.
• vergemakkelijkt aanzienlijk de overgang naar een fiets met pedalen zonder steunwielen.
• is gemaakt van sterk en stabiel gelaagd hout.
• heeft opblaasbare banden voor comfort. Dit ontlast de gewrichten, ook bij langdurig gebruik.
• heeft een ingebouwde beperking van de draaicirkel, wat sturen veiliger maakt.
• kan mee op reis: opening in kader vergemakkelijkt het dragen, gewicht slechts 3 kg.
• heeft een in de hoogte verstelbaar zadel. De loopfiets groeit mee met het kind tot het klaar is voor een fiets met pedalen.
• bezorgt uw kind jarenlang plezier.
• heeft geen scherpe randen.
• is geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Inbegrepen:
veiligheidshandgrepen
fietsbel
handig opbergtasje
zacht, comfortabel zadel
opblaasbare luchtbanden
houten velgen
stuurbegrenzing
zithoogte aanpasbaar
 

€89,90
Kippen Nestje Stapeltoren - Plan Toys - Baby Speelgoed, Houten Speelgoed, Puzzelen -

Kippen Nestje Stapeltoren

Deze bouwset staat volledig in het thema van de kip. Het bestaat uit 3 kippen, een ei en een basis. Kinderen leren hierdoor over de levenscyclus van de kip en kunnen in verschillende stijlen spelen.

€17,75
Ik leer tellen met groenten - Vilac - Baby Speelgoed, Houten Speelgoed -

Ik leer tellen met groenten

Leer tellen en kleuren ontdekken met deze leuke moestuin en fruitboom van Vilac! Jonge kinderen leren niet alleen tellen, maar worden geprikkeld door de verschillende kleuren en vormen. Bovendien verbetert ook de oog- en handcoördinatie door het stapelen van de stukken groenten. Tel mee met de aardappel, radijs, wortel, prei en tomaten. Ook voor kleintjes die nog te klein zijn om te leren tellen, is dit een leuk speelgoed, want ze kunnen naar hartelust torens bouwen met de stukken groenten. Op deze manier leren ze al snel de vormen van de verschillende groenten en fruit herkennen.

€33,50
Bloem Set - Plan Toys - Educatief Speelgoed, Natuur, Puzzelen -

Bloem Set

Plant je eigen bloem! Bouw je bloem op vanaf de start en leer de verschillende stadia in het groeiproces! In deze set van Plantoys zal je alles terugvinden om, te doen alsof, je een plantje volledig doet opgroeien. De bloem-groei-bloei set bevat zaad, grond, gieter, schop, snoeischaar, stapelbare stengels, 2 bladeren en 4 verwisselbare bloemblaadjes.

€23,95
Visspel Classic - Scratch Europe - Baby Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Visspel Classic

Visspel met 12 visjes met punten en 2 hengels in een visvormige doos. Vang de kleurrijke visjes uit het aquarium bij Scratch Visspel Classic. De mooie, stevige doos doet hiervoor dienst. Wie de meeste visjes kan vangen, is de winnaar! Dit is bovendien een meegroeispel, want ervaren vissertjes kunnen de punten van de gevangen visjes optellen en zo de winnaar bepalen.

€21,90
Balancerende Boot - Plan Toys - Houten Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Balancerende Boot

Gooi de dobbelsteen om te zien welke kleur dier je op de boot moet zetten. Kies een dier in de kleur die je gooide en zet je dier met behulp van de pincet op de boot. De speler die de boot in balans kan houden zonder dat deze omvalt, wint het spel. Dit spel kan gespeeld worden van 1 tot 4 spelers en bevat een boot, 6 paar dieren, een dobbelsteen een pincet. Het balancerende boot spel stimuleert de fijne motoriek van uw kind.

€21,25
Dokterstas - Janod - Educatief Speelgoed, Houten Speelgoed, Keuken en Koken -

Dokterstas

Alle beginnende dokters en verplegers beleven veel plezier met dit dokterstasje. Gemakkelijk mee te nemen en stevig verpakt: de eerste hulp was nog nooit zo gezellig. Het speelgoedsetje bevat een spuit met springveer, reflexhamer, flesje met ontsmettingsmiddel, stethoscoop, oorspiegel met vergrootglas, thermometer, stokje, voorschriftenboekje (30 blz) met een potlood van papier en een rolletje verband.

€28,99