Verlanglijst van Geraldinegalot

Product Beschrijving Prijs
Opbergzak en Speelmat - Panda - Play&Go - Baby Accessoires, Hippe Accessoires, Opbergen -

Opbergzak en Speelmat - Panda

Een houten blokje waarop u trapt als u net uit de douche komt of uw zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete speelgoedje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak/speeltapijt! Een veelzijdige zak die u kunt gebruiken op twee manieren. U gebruikt hem als u het speelgoed wilt opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal! Ook handig als er onverwacht bezoek komt: met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Knoop de opbergzak toe en hang hem met de hanglits mooi weg. Of gooi hem over je schouder en neem hem mee naar een vriendje, het strand, op vakantie of bezoekjes aan oma en opa! Hij kan zelfs als waszak gebruikt worden. Met een deken of een slaapzak tover je hem bovendien om tot zitzak. 
De Play&Go opbergzak heeft een diameter van 140 cm. Play&Go speelzakken zijn gemaakt van premium 100% full katoen en dit gemaakt onder hoge standaard milieunormen. Oh, en ze zijn mooi, stijlvol en heerlijk te gebruiken en te hebben!
Verkrijgbaar in verschillende motieven

€37,00
Dokterstas - Janod - Educatief Speelgoed, Houten Speelgoed, Keuken en Koken -

Dokterstas

Alle beginnende dokters en verplegers beleven veel plezier met dit dokterstasje. Gemakkelijk mee te nemen en stevig verpakt: de eerste hulp was nog nooit zo gezellig. Het speelgoedsetje bevat een spuit met springveer, reflexhamer, flesje met ontsmettingsmiddel, stethoscoop, oorspiegel met vergrootglas, thermometer, stokje, voorschriftenboekje (30 blz) met een potlood van papier en een rolletje verband.

€28,99
Magneet Kit Super Raket - Janod - Auto's en Voertuigen, Baby Speelgoed, Hippe Accessoires, Houten Speelgoed -

Magneet Kit Super Raket

Deze magneetset is geïnsprireerd op de bekende raket uit de Kuifje strips. Ze is voorzien van magneten waardoor deze telkens opnieuw ontmanteld kan worden en opnieuw opgebouwd door je kleine ruimtevaarder. Eens de raket af is, is hij leuk om mee te spelen. De mooie, vrolijke afwerking en houten materialen zorgen voor leuk kinderspeelgoed. Bovendien is het ideaal voor de ontwikkeling van de oog- handcoördinatie en een mooie decoratie accessoire voor de kinderkamer.

 

€36,95
Babylepel Vliegtuig - Donkey Products - Baby Accessoires, Hippe Accessoires -

Babylepel Vliegtuig

Moeilijke eters in huis? Deze vliegtuig babylepel is een geweldige uitvinding. Met deze babylepel gaan die hapjes zonder problemen naar binnen! Etenstijd wordt de leukste tijd met deze fantastische lepels! Ook te verkrijgen in de autovariant. De lepel is ongeveer 14cm lang.

€14,95