Verlanglijst van natascha

Product Beschrijving Prijs
Opbergzak en Speelmat - Roadmap - Play&Go - Baby Accessoires, Hippe Accessoires, Opbergen -

Opbergzak en Speelmat - Roadmap

Een houten blokje waarop u trapt als u net uit de douche komt of uw zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete speelgoedje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak/speeltapijt! Een veelzijdige zak die u kunt gebruiken op twee manieren. U gebruikt hem als u het speelgoed wilt opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal! Ook handig als er onverwacht bezoek komt: met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Knoop de opbergzak toe en hang hem met de hanglits mooi weg. Of gooi hem over je schouder en neem hem mee naar een vriendje, het strand, op vakantie of bezoekjes aan oma en opa! Hij kan zelfs als waszak gebruikt worden. Met een deken of een slaapzak tover je hem bovendien om tot zitzak. 
De Play&Go opbergzak heeft een diameter van 140 cm. Play&Go speelzakken zijn gemaakt van premium 100% full katoen en dit gemaakt onder hoge standaard milieunormen. Oh, en ze zijn mooi, stijlvol en heerlijk te gebruiken en te hebben!
Verkrijgbaar in verschillende motieven

€34,00
Puzzel & Roller Coaster Circus - Scratch Europe - Baby Speelgoed, Houten Speelgoed, Puzzelen -

Puzzel & Roller Coaster Circus

Ga de uitdaging aan om deze Scratch Puzzel&Roller Coaster met circusdieren te maken en ontdek de verborgen achtbaan. Wie de blokken juist in elkaar puzzelt, kan de bal van boven naar onder door de puzzel laten rollen. Er zijn 3 leuke tekeningen met circusfiguren die je hierbij helpen. Voor wie nog een stapje verder wil gaan, zijn er ook nog andere varianten mogelijk  om de bal te laten rollen. Je volgt dan niet de tekeningen, maar je bouwt je eigen achtbaan. Plaats de tunnels zodanig dat er een doorlopende baan ontstaat. Deze puzzel is een uiterst origineel en veelzijdig spel dat het logisch denkvermogen  en ruimtelijk inzicht stimuleert. Gemaakt van kunststof met mooie kleurrijke tekeningen. Uren plezier met steeds nieuwe spelinzichten!

€23,98
PuzzelMix Eskimo - Scratch Europe - Baby Speelgoed, Houten Speelgoed, Puzzelen -

PuzzelMix Eskimo

Mooie, houten insteekpuzzel met met 6 knoppuzzels en een 4-delige puzzel in 2 lagen. Dankzij de extra dikke puzzelstukjes kunnen ze gemakkelijk vastgehouden worden door kleine handjes. 

 

 

€9,99
Ontbijt - Plan Toys - Houten Speelgoed, Keuken en Koken -

Ontbijt

Met deze prachtige ontbijtset wordt het extra plezierig in de speelkeuken. De set bestaat uit 2 sneetjes brood, een pistolet, een worst, een sneetje spek, kaas, een gekookt ei, zout, peper en een plateau.

 

€26,95