Verlanglijst van Fien De Jonckheere

Product Beschrijving Prijs
Kookvoorwerpen - Plan Toys - Baby Speelgoed, Houten Speelgoed, Keuken en Koken -

Kookvoorwerpen

Deze mooie kookset van Plan Toys bestaat uit een braadpan, een pot met deksel, een sauspan, en 2 houten lepels. De ideale aanvulling voor iedere speelkeuken. Gemaakt van duurzaam geproduceerd hout in combinatie met metaal. Een pannenset voor jaren speelplezier.

€22,75
Assortiment Groenten - Plan Toys - Baby Speelgoed, Houten Speelgoed, Keuken en Koken -

Assortiment Groenten

Wie snijdt de groentjes voor de soep? Met deze set kan je kind groenten snijden op de snijplak met het houten mes. Er zijn 5 snijbare groenten inbegrepen, een tomaat, een champignon, een sjalot, een komkommer en een pepertje. Door de details zien de groenten er zeer realistisch uit. De snijplank is 19 x 13.5 x 3.1 cm groot

€21,25
Nutty Balance - Janod - Baby Speelgoed, Houten Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Nutty Balance

Dit leuke evenwichtsspel bestaat uit een eekhoorn op een wip en 20 eikeltjes. Kan jij de eikeltjes op de eekhoorn stapelen zonder dat deze eraf vallen? Reuze pret met dit spel en bovendien heel goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en het aanleren van de kleuren. De eikeltjes worden geleverd in een katoenen zakje!

€26,30
Ballenbaan Koe Marie  - Scratch Europe - Baby Speelgoed, Houten Speelgoed -

Ballenbaan Koe Marie 

Speel samen met Marie de koe met deze leuke ballenbaan. Duw de ballen bovenaan door de opening. Ze rollen langs de houten glijbanen aan weerskanten naar beneden. Wanneer de ballen het eindstation bereiken rinkelt er een belletje.  Geleverd met drie grote houten ballen. De ballen kunnen onderaan in het station bewaard worden. Geschikt voor kleinere kinderen die nog niet met knikkers mogen spelen.

€54,98
Toc Toc Uil Lou - Scratch Europe - Baby Speelgoed, Houten Speelgoed -

Toc Toc Uil Lou

Een leuke interactieve speelvriend voor uw kind. Lou de uil heeft vier gekleurde balletjes die je in de gaten met de zelfde kleuren kunt leggen en dan met de hamer er doorslaan.
Als dat lukt gaat het belletje rinkelen, direct een beloning dus! Lou uil van Scratch zorgt er zo voor dat uw kind spelenderwijs leert omgaan met kleuren, vormen en een stukje behendigheid.
Natuurlijk kun je ook je eigen spel spelen met de Toc Toc Lou, sla het balletje aan de voorkant in de uil en ook dan gaat het belletje rinkelen. Deze leuke uil is gemaakt van hout met vilten oren.

€27,26