Verlanglijst van Elke Denkens

Product Beschrijving Prijs
Puzzel Bouwwerf - Goki - Puzzelen -

Puzzel Bouwwerf

Deze houten legpuzzel bestaat uit 48 stukjes. De puzzel is afgewerkt met een afbeelding van een bouwwerf en wordt geleverd in een mooie, stevige kartonnen doos.

€9,03
Piratenboot - Plan Toys - Badspeelgoed, Waterpret -

Piratenboot

Ga op zoek naar de begraven schat met deze piratenboot. Het schip is voorzien van een piraat, schatkist, een kajuit, wasbare katoenen zeilen en peddels. Laat het grote avontuur beginnen!

€31,95
Containerschip - Vilac - Auto's en Voertuigen, Baby Speelgoed, Bouwen, Houten Speelgoed -

Containerschip

Laadt het containerschip zo goed mogelijk door de houten blokken te stapelen. Kleur per kleur of toch liever alle kleuren door elkaar, alles is mogelijk. Nadien moet het schip weer ontladen worden, ook hiervoor heeft de kapitein hulp nodig!

€33,50
Mijn eerste autobaan Tape - Donkey Products - Auto's en Voertuigen, Hippe Accessoires, Knutselen -

Mijn eerste autobaan Tape

Deze vijfentwintig meter lange rol tape bevat een auto en verandert elke kamer in een racecircuit of snelweg voor uren ononderbroken rijplezier. De tape kleeft op de meeste oppervlakken en is zeer gemakkelijk te verwijderen. De kleurrijke auto heeft een wind-up, ideaal om te racen! Plak de tape op de vloer, de tafel, of elk ander plat (of heuvelachtig!) landschap, en je bent klaar om te scheuren. Er zijn geen bochten of maximumsnelheden, en genoeg asfalt. En in geval van files, plak je er gewoon een baantje naast!
Broemmm... Broemmm... Laat de race beginnen!
De Autobaan tape is ook ideaal om de kamer van de kleine coureur mee te versieren. En een leuk cadeautje voor de verjaardag of voor wie net z’n rijbewijs heeft gehaald en nog een beetje moet oefenen.

Opmerking: De auto's variëren van de afbeelding en worden willekeurig gekozen. De auto is ongveer 4,5 x 2 cm groot

 

 

 

€14,95
Muursticker Magneti'Stick De Wereld - Janod - Muurdecoratie -

Muursticker Magneti'Stick De Wereld

Een leuke, grote muursticker van de wereld met 101 magneten van alle dieren die op de verschillende continenten leven! Zal u in staat zijn om het land van elk dier te raden? Educatief speelgoed voor kinderen ... en volwassen! En bovendien een mooie eyecatcher in de speel - of kinderkamer. Voor de beste hechting van de muursticker: zorg dat het oppervlak vlak, droog, schoon en niet-poreus is.

 

 

 

€68,95
Opbergzak en Speelmat - Roadmap - Play&Go - Baby Accessoires, Hippe Accessoires, Opbergen -

Opbergzak en Speelmat - Roadmap

Een houten blokje waarop u trapt als u net uit de douche komt of uw zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete speelgoedje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak/speeltapijt! Een veelzijdige zak die u kunt gebruiken op twee manieren. U gebruikt hem als u het speelgoed wilt opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal! Ook handig als er onverwacht bezoek komt: met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Knoop de opbergzak toe en hang hem met de hanglits mooi weg. Of gooi hem over je schouder en neem hem mee naar een vriendje, het strand, op vakantie of bezoekjes aan oma en opa! Hij kan zelfs als waszak gebruikt worden. Met een deken of een slaapzak tover je hem bovendien om tot zitzak. 
De Play&Go opbergzak heeft een diameter van 140 cm. Play&Go speelzakken zijn gemaakt van premium 100% full katoen en dit gemaakt onder hoge standaard milieunormen. Oh, en ze zijn mooi, stijlvol en heerlijk te gebruiken en te hebben!
Verkrijgbaar in verschillende motieven

€34,00
Drijvend Eiland - Plan Toys - Badspeelgoed, Waterpret -

Drijvend Eiland

Laten we naar een onbewoond eiland gaan! Het drijvende eiland bestaat uit de zee, strand met een kokosnootboom, een schelp, een schildpad en een krab.

 

€26,95