Verlanglijst van baudryke

Product Beschrijving Prijs
Loopfiets 4-in-1 Trybike Wood Bruin - Trybike - Loopfietsen -

Loopfiets 4-in-1 Trybike Wood Bruin

GRATIS VERZENDING

Leren fietsen was nog nooit zo makkelijk en leuk. Met de Trybike leren kinderen vanaf 12 maanden lopen én fietsen.

De eerste stand van de Trybike is de lage driewieler met veel stabiliteit om makkelijk loop- en rijvaardigheden te ontwikkelen.

Wanneer kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Trybike in de tweede stand, de lage tweewieler. Met slechts 2 inbussleutels bouw je de lage driewieler eenvoudig om naar een lage tweewieler. Haal de wielen los en vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen, het vinden van je evenwicht. In het begin gaat het nog wat onwennig en missen kinderen de stabiliteit van het derde wiel. Na wat oefenen en met wat vallen en opstaan gaan ze er ineens vandoor als een speer en krijgen ouders een goede workout in hun poging om ze bij te houden.

Als kinderen 3 à 4 jaar zijn, en het zadel niet meer hoger kan is het tijd voor de derde stand van de Trybike, de hoge tweewieler. Bij gewone loopfietsen wordt de fiets na verloop van tijd te klein maar bij de Trybike draai je het frame om en kun je het zadel tot wel 50cm hoogte instellen. Daarmee creëer je de hoogste houten loopfiets die er op de markt bestaat en kunnen kinderen nu ook als 5-jarige nog genieten van de Trybike.

De vierde stand is de Trybike als driewieler in de hoge stand. Deze stand is voor de meeste kinderen voor de fun, want waarschijnlijk kunnen ze dan al los fietsen. Kinderen met een beperking of een evenwichtsstoornis kunnen in deze stand prima uit de voeten.

Deze 4-in-1 loopfiets is ontwikkeld en ontworpen in Nederland door Co&Co en samengesteld na jarenlange expertise met loopfietsen. Wij hebben bewust gekozen voor de beste materialen, mooie details en een hoogwaardige afwerking. Met als resultaat: de fiets die wij als kind eigenlijk hadden willen hebben.

Tip 1
Als je kind tijdens het (loop)fietsen de voetjes van de vloer houdt is het een volleerd loopfiets expert. Nu kun je ook een echte fiets met trappers kopen. Mocht je een fiets met trappers kopen laat dan de zijwieltjes achter in de winkel. Het enige dat je kind nu nog hoeft te leren is te trappen en te remmen. Balanceren is geen probleem en na een uurtje oefenen fietsen de meeste kinderen al.

Tip 2
Als je kind eenmaal op een echte fiets kan fietsen blijft de Trybike ook nog leuk speelgoed. Hoe cool is het dan om ook in de hoge stand weer eens de achterwielen te monteren, de fiets te pimpen met een lamp of slingers en met deze trike de aandacht te trekken van de buurt.

Tip 3
Bewaar de Trybike voor je volgende kind of geef ‘m door aan een ander kind. Dat is namelijk pas echt duurzaam.

De zadelhoogte is Instelbaar vanaf 28 tot 50 cm en de stuurhoogte is 51 cm. De loopfiets is uitgevoerd in blank hout met zwarte handvatten. Zadel en kinbeschermer zijn van leder in donkerbruin.

€159,99
Yondi Nekkussen Leeroy Leeuw - Trunki - In de Auto -

Yondi Nekkussen Leeroy Leeuw

Yondi is een zalig nekkussentje dat onderaan de kin met verborgen magneetjes vastklikt. Het is erg zacht en geeft veel ondersteuning aan een kinderhoofdje, zodat reizen erg comfortabel wordt en ze rustig kunnen dutten tijdens de rit. De Yondi’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en bevatten de unieke Trunki Grip waaraan hun favoriete dekentje kan vastgemaakt worden. 

diam.20,5x5cm, in velours en nylex en opgevuld met microvezel, met verborgen magneten en bevestigingsring,

€18,98
Knoopveters Schoen - Plan Toys - Baby Speelgoed, Experimenteren, Houten Speelgoed -

Knoopveters Schoen

De eerste stap voor uw kind in het leren om zelf veters te knopen.

€9,25
Visspel Classic - Scratch Europe - Baby Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Visspel Classic

Visspel met 12 visjes met punten en 2 hengels in een visvormige doos. Vang de kleurrijke visjes uit het aquarium bij Scratch Visspel Classic. De mooie, stevige doos doet hiervoor dienst. Wie de meeste visjes kan vangen, is de winnaar! Dit is bovendien een meegroeispel, want ervaren vissertjes kunnen de punten van de gevangen visjes optellen en zo de winnaar bepalen.

€21,90
Opbergzak en Speelmat - Green Diamonds - Play&Go - Baby Accessoires, Hippe Accessoires, Opbergen -

Opbergzak en Speelmat - Green Diamonds

Een houten blokje waarop u trapt als u net uit de douche komt of uw zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete speelgoedje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak/speeltapijt! Een veelzijdige zak die u kunt gebruiken op twee manieren. U gebruikt hem als u het speelgoed wilt opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal! Ook handig als er onverwacht bezoek komt: met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Knoop de opbergzak toe en hang hem met de hanglits mooi weg. Of gooi hem over je schouder en neem hem mee naar een vriendje, het strand, op vakantie of bezoekjes aan oma en opa! Hij kan zelfs als waszak gebruikt worden. Met een deken of een slaapzak tover je hem bovendien om tot zitzak. 
De Play&Go opbergzak heeft een diameter van 140 cm. Play&Go speelzakken zijn gemaakt van premium 100% full katoen en dit gemaakt onder hoge standaard milieunormen. Oh, en ze zijn mooi, stijlvol en heerlijk te gebruiken en te hebben!
Verkrijgbaar in verschillende motieven

€34,00