Verlanglijst van Geboortelijst VINN ★ en Alliz - Familie Denkens - Van Riel

WELKOM KLEINE VINN.

zoontje van bart en julie
kleine broer van alliz

TER INFO: Selecteer 'afhalen' en je cadeau wordt aan de kersverse ouders bezorgd. Vergeet zeker geen boodschap achter te laten tijdens het afrekenen. Wij bezorgen deze zeker aan Bart en Julie!
Wilt u toch liever dat we u het cadeau toesturen met BPost, selecteer dan 'verzenden' tijdens het bestellen. We verpakken uw bestelling leuk en 1-2 werkdagen later ontvangt u uw pakket.

Product Beschrijving Prijs
Ringenwerpen - Plan Toys - Buiten spelen, Houten Speelgoed -

Ringenwerpen

Oefen en gooi de ringen over de palen. Dit leuke speeltje is speciaal ontworpen zodat kleintjes er ook gemakkelijk mee kunnen spelen. Plaats de paaltjes in de buurt voor je kleinste spruit en spreid ze verder uiteen voor gevorderden. Het doel is om de juiste ringen rond de juiste paaltjes te werpen. Gaat het te vlot? Zet de paaltjes dan een beetje verder. Beschikt over 6 ringen met gekleurde kralen en 3 houten paaltjes van verschillende hoogtes.

€26,95
Sticker Pakket - Trunki - Knutselen, Koffers -

Sticker Pakket

Maak je trunki nog unieker met de Trunki stickers. Plak er zelf grappige gezichtjes of reisbestemmingen op en niemand zal ooit dezelfde koffer hebben!

In het pakket zitten 3 vellen met stickers.

€4,25
Creatief Pin Bord - Plan Toys - Houten Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen, Knutselen -

Creatief Pin Bord

Het PlanToys Creatief Pin Bord heeft 2 maten van houten pinnen, een houten plank, 3 patroon kaarten, en 50 kleurrijke pinnen van 2 verschillende maten. Volg de partonen en maak een echt meesterwerk!

€33,50
Boekenstandaard Schaap Baba Zwart - Funny Paper - Hippe Accessoires, Meubels Kids -

Boekenstandaard Schaap Baba Zwart

Verzamel jouw favoriete kinderboeken in je Baba Boekenkast!
Het schattige kleine schaapje Baba is een echte kindervriend. Geef Baba een fijn plek in huis waar kinderen hun favoriete boek kunnen lezen en opbergen. Er passen wel 40-50 boeken in Baba het Schaap!

Baba is gemaakt van golfkarton en daarmee licht in gebruik. Maar vergis je niet: Baba is oersterk en kan zelfs jouw allerdikste boeken dragen! De onderdelen van Baba zijn makkelijk in elkaar te zetten. Je hoeft hiervoor geen enkel stuk gereedschap te gebruiken!

De boekenstandaarden zijn...

... gemaakt van gerecycled papier en daardoor eco-vriendelijk!
... eenvoudig te monteren en demonteren zonder hulp van bijvoorbeeld schaar of lijm!
... veilig en betrouwbaar doordat ze zijn gemaakt van extra dik en stevig karton!
... gecertificeerd en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen!
... goed voor de creativiteit van kinderen
... stimuleren de expressie!
... garantie voor oneindig veel speelplezier! 

€89,99
Boekenstandaard Schaap Baba Wit - Funny Paper - Hippe Accessoires, Meubels Kids -

Boekenstandaard Schaap Baba Wit

Verzamel jouw favoriete kinderboeken in je Baba Boekenkast!
Het schattige kleine schaapje Baba is een echte kindervriend. Geef Baba een fijn plek in huis waar kinderen hun favoriete boeken kunnen lezen en opbergen. Er passen wel 40-50 boeken in Baba het Schaap!

Baba is gemaakt van 3-lagig golfkarton en daarmee licht in gebruik. Maar vergis je niet: Baba is oersterk en kan zelfs jouw allerdikste boeken dragen! De onderdelen van Baba zijn makkelijk in elkaar te zetten. Je hoeft hiervoor geen enkel stuk gereedschap te gebruiken!

De boekenstandaarden zijn...

... gemaakt van gerecycled papier en daardoor eco-vriendelijk!
... eenvoudig te monteren en demonteren zonder hulp van bijvoorbeeld schaar of lijm!
... veilig en betrouwbaar doordat ze zijn gemaakt van extra dik en stevig karton!
... gecertificeerd en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen!
... goed voor de creativiteit van kinderen
... stimuleren de expressie!
... garantie voor oneindig veel speelplezier! 

€89,99
Art Folio: Dino -  - Handig Meegenomen, Knutselen -

Art Folio: Dino

Super handig om kinderen te vermaken, thuis of op locatie omdat het makkelijk mee te nemen is met de stevige handgrepen. Ideaal voor bijvoorbeeld een lange autorit of op restaurant. De set bevat 12 waskrijtjes en 1 tekenblok

€17,75
Ontbijt Menu - Plan Toys - Baby Speelgoed, Houten Speelgoed, Keuken en Koken -

Ontbijt Menu

Start de dag goed met een stevig ontbijt. Tover op het bord met bestek en drinkbeker een heerlijke omelet met kaas, ham en tomaat. 2 sneetjes brood, spek, worst en champignon zijn ook inbegrepen. Kruiden met zout en peper naar smaak. Het bord heeft een diameter van 12.6cm

€21,25
Voeder de Kikker - Plan Toys - Houten Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Voeder de Kikker

Splits op in 2 teams en gooi insecten naar de hongerige kikker. Elk team gooit om te beurten tot alle fiches op zijn. Het team dat de meeste insecten in de mond van de hongerige kikker heeft kunnen gooien, wint! Er zijn veel varianten mogelijk met dit spel door de kikker op alle mogelijke plaatsen en afstanden te zetten.

€13,75
Bingo seizoenen - Plan Toys - Houten Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Bingo seizoenen

Neem een houten blokje uit de zak en roep luidop welke afbeelding erop staat. Als de prent op het blokje overeen komt met een afbeelding op je speelbord, kan de speler het blokje op zijn bord leggen. De eerste met een volle speelkaart is gewonnen!  De set bestaat uit 4 speelborden, 16 blokjes met prent en een katoenen zakje om de blokjes in op te bergen.  Het spel is ideaal voor 1 tot 4 spelers. 

€17,95
Puzzel Schattenjacht - Janod - Puzzelen -

Puzzel Schattenjacht

Puzzel van 36 stukken met een stoere afbeelding van piraten die de schat veroveren. Verpakt in een mooie ronde, stevige kartonnen doos met linnen handvat en houten sluiting.

 

€17,90
Darts Ruimte Magnetisch - Scratch Europe - Buiten spelen, Sport en Spel, Vang en Werpspellen -

Darts Ruimte Magnetisch

Dit geweldige Scratch Spel Darts Ruimte Magnetisch dartspel is uniek door zijn concept en ontwerp. Het magnetische canvas kan op 2 manieren opgehangen worden. Aan de ene zijde staat er een afbeelding van een astronaut, aan de andere zijde een afbeelding van een ruimteschip. De dartpijlen zijn van plastic en hebben een metalen dop. Het dartspel kan veilig door kinderen gespeeld worden doordat er geen scherpe punten aan de pijlen zitten. Het canvas en de 6 pijltjes zitten mooi verpakt in een koker van stevig karton zodat het steeds compact opgeborgen kan worden. Darten blijft een leuk spel voor jong en oud, uw kind raakt vast niet uitgespeeld!

 

€23,98