Verlanglijst van Barbara.deblonde

Product Beschrijving Prijs
Muursticker Magneti'Stick De Wereld - Janod - Muurdecoratie -

Muursticker Magneti'Stick De Wereld

Een leuke, grote muursticker van de wereld met 101 magneten van alle dieren die op de verschillende continenten leven! Zal u in staat zijn om het land van elk dier te raden? Educatief speelgoed voor kinderen ... en volwassen! En bovendien een mooie eyecatcher in de speel - of kinderkamer. Voor de beste hechting van de muursticker: zorg dat het oppervlak vlak, droog, schoon en niet-poreus is.

 

 

 

€68,95
Miley Speelhuis - Funny Paper - Hippe Accessoires, Knutselen, Poppen, Ridders en Kastelen -

Miley Speelhuis

Het Miley Speelhuis heeft een ronde vorm en lijkt hierdoor een beetje op een iglo. Een veilige plek voor kinderen om in te spelen en in te lezen. Het huisje bestaat uit kartonnen panelen die over de gehele breedte worden geplaatst. Hierdoor wordt de constructie erg stevig. Het Miley Speelhuis is sterk en veilig in gebruik door de ronde vormen en het ontbreken van scherpe randen of hoeken. De kartonnen panelen kunnen ook gebruikt worden als planken voor het opbergen van jouw mooiste speelgoed. In het dak van het Miley Speelhuis vind je sterren, hartjes en manen. Plaats een lichtje en het plafond in je kamer verandert in een echte sterrenhemel. Dit knusse huisje heeft geen vloer, waardoor het makkelijk te verplaatsen en schoon te houden is.

€49,95
Tap Tap Boerderij - Scratch Europe - Doe-Het-Zelf, Kinder- en gezelschapsspellen, Werkbank en Gereedschap -

Tap Tap Boerderij

Laat je fantasie de vrije loop met maar liefst 36 houten onderdelen om je eigen boerderij te maken. Klop de puzzelstukjes in het prikbord van kurk met behulp van 50 nageltjes en een houten hamer. Zet de dieren in de wei en laat ze spelen en grazen. De hond zal waken over de boederij vanuit zijn hok. Een leuke variant op het klassieke hamertje tik spel.
 

€20,98
Dokterstas - Janod - Educatief Speelgoed, Houten Speelgoed, Keuken en Koken -

Dokterstas

Alle beginnende dokters en verplegers beleven veel plezier met dit dokterstasje. Gemakkelijk mee te nemen en stevig verpakt: de eerste hulp was nog nooit zo gezellig. Het speelgoedsetje bevat een spuit met springveer, reflexhamer, flesje met ontsmettingsmiddel, stethoscoop, oorspiegel met vergrootglas, thermometer, stokje, voorschriftenboekje (30 blz) met een potlood van papier en een rolletje verband.

€28,99
Vogel Voederbakje - Plan Toys - Buiten spelen, Hippe Accessoires, Houten Speelgoed, Natuur -

Vogel Voederbakje

Dit vogel voederbakje is een mooi decoratief object om toe te voegen aan uw tuin of terras. Het is een uniek element dat gezelligheid zal brengen wanneer de vogels beginnen te fluiten. Door zijn minimalistische design, is dit bakje makkelijk geïnstalleerd en kan het goed gereinigd worden.

€18,25
Vogelhuisje - Plan Toys - Buiten spelen, Hippe Accessoires, Houten Speelgoed, Natuur -

Vogelhuisje

Dit vogelhuisje is een leuke toevoeging aan uw tuin of terras. Het is een mooi, decoratief object en zal een gezellige tintje aan uw tuin te geven wanneer de vogels beginnen te fluiten. Door zijn minimalistische design, is het bovendien eenvoudig te installeren en kan het makkelijk gereinigd worden.

€18,25
Apen op een rij - Plan Toys - Houten Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Apen op een rij

Dit is een leuke apenvariant op het klassieke 4-op-1-rij spel. Kan gespeeld worden met 2 spelers en helpt bij de strategische, logisch denken en sociale ontwikkeling van het kind.

€26,95
Balancerende Boot - Plan Toys - Houten Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Balancerende Boot

Gooi de dobbelsteen om te zien welke kleur dier je op de boot moet zetten. Kies een dier in de kleur die je gooide en zet je dier met behulp van de pincet op de boot. De speler die de boot in balans kan houden zonder dat deze omvalt, wint het spel. Dit spel kan gespeeld worden van 1 tot 4 spelers en bevat een boot, 6 paar dieren, een dobbelsteen een pincet. Het balancerende boot spel stimuleert de fijne motoriek van uw kind.

€21,25
Knikkerbaan Deluxe - Plan Toys - Houten Speelgoed, Knikkerbanen -

Knikkerbaan Deluxe

Bouw een fantastische knikkerbaan met deze prachtig gekleurde 30-delige set. Kijk hoe de knikkers naar beneden rollen op de baan die je op ontelbaar verschillende manieren in elkaar kan zetten.

€44,95
Dieren Memo - Plan Toys - Houten Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Dieren Memo

Het memo spel bevat 24 houten prenten tegeltjes met 12 paar verschillende dieren (pinguin, lieveheersbeestje, hond, nijlpaard, leeuw, tijger, bij, krokodil, zeehond, panda, aap en olifant). Test het geheugen van je kind en van jezelf! Er wordt een mooi opbergtasje meegeleverd. Het spel kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers.

€22,75
Labyrinth Magnetisch Tuin - Scratch Europe - Baby Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Labyrinth Magnetisch Tuin

Leuk magnetisch spel! Met behulp van het magnetisch pennetje laat je de balletjes door het labyrint voortbewegen. Welke kleur hoort bij welk diertje en z'n ondergronds huisje? Probeer zo snel mogelijk de gekleurde balletjes naar het vakje met dezelfde kleur te brengen. Spelenderwijs leren kinderen meer over de natuur, leren ze kleuren herkennen en wordt de motoriek verder ontwikkeld.

€20,98
Tandwielen en Puzzels - Plan Toys - Baby Speelgoed, Doe-Het-Zelf, Houten Speelgoed, Puzzelen -

Tandwielen en Puzzels

Ontdek en bouw eindeloos veel combinaties van de uitgebreide set tandwielen en puzzels. Zet de puzzelstukken aan elkaar, draai en kijk hoe de tandwielen draaien. Er zijn 24 stukken inbegrepen. Een tandwiel is 14 x 14 x 2.3 cm groot.

€39,99