Verlanglijst van els.spyckerelle

Product Beschrijving Prijs
Dokter set - Plan Toys - Educatief Speelgoed, Houten Speelgoed, Keuken en Koken -

Dokter set

Wees een echte dokter en draag zorg voor je vriendjes met deze professionele dokterstas. Door deze set leren je kinderen op een jonge leeftijd om sympathiek en empathisch te worden. Luister naar de hartslag met de stethoscoop en controleer de reflexen met de kniehamer. Hoge of lage bloeddruk? Met de bloeddrukmeter weet je het meteen. Geef nadien de patient een spuitje met het juiste medicijn! Controleer nadien of de koorts gezakt is! Deze set bestaat uit 5 medische hulpmiddelen in een handig tasje.

€28,50
Onderzeeër - Plan Toys - Badspeelgoed, Waterpret -

Onderzeeër

Duik diep in het water en ontdek de onwaterwereld! Deze mooie boot en passagier stimuleert het interactieve en fantasierijke spelen. De set is vervaardigd uit rubberhout en dus uiterst geschikt om in het water te gebruiken.

€14,75
Activiteiten Boot - Plan Toys - Badspeelgoed, Waterpret -

Activiteiten Boot

Ga vissen met je eerste houten vissersboot. De set is vervaardigd uit rubberhout en dus uiterst geschikt om in het water te gebruiken. De houten boot heeft een verwijderbare kajuit, zeil, vislijn en visser. Een vis, zeester en schildpad zijn ook bijgeleverd. 

€26,20
Drijvend Eiland - Plan Toys - Badspeelgoed, Waterpret -

Drijvend Eiland

Laten we naar een onbewoond eiland gaan! Het drijvende eiland bestaat uit de zee, strand met een kokosnootboom, een schelp, een schildpad en een krab.

 

€26,95
Onderwaterwereld Bad Set - Plan Toys - Badspeelgoed, Waterpret -

Onderwaterwereld Bad Set

Spetter en maak golven in bad met deze badset. Het plezier stopt niet! Laat ze drijven, vul ze met water en duw het water eruit. Deze schelp, schildpad, zeester en dolfijn zijn een must in het bad en zwembad. De zeester is 7.1 x 6.8 x 4.2 cm groot.

€19,75
Baby Ketting - Plan Toys - Baby Accessoires -

Baby Ketting

Deze kleurrijke ketting is een ideale accessoire voor buggy's, kinderbedjes, kinderwagens en loopwagentjes. Er zijn verschillende texturen te ontdekken en door de vele kleuren is er veel te zien. Naar de rinkel geluiden van de belletjes luisteren vinden baby's heerlijk.

€14,75