Verlanglijst van crikemanskate

Product Beschrijving Prijs
Tafel en Stoel Groen - Plan Toys - Houten Speelgoed, Tafeltjes en Stoeltjes -

Tafel en Stoel Groen

Door het elegant gebogen houten design is de Plan Toys multifunctionele tafel perfect voor de actieve peuter. De stoel is ergonomisch ontworpen naar de lichaamsbouw van kinderen. Er zijn 2 ruime opbergvakken voor opslag, is stevig en heeft een tafelblad waarop peuters kunnen kleuren met krijt. Je kleintje kan heerlijk spelen, eten, kleuren en natuurlijk krijten aan de geweldige groene tafel. Het stijlvolle meubilair is gemaakt van duurzaam rubberhout en op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Zelfs het groene krijtoppervlak is gemaakt van organisch kleur pigment en van zaagsel dat afkomstig is uit de productie. Deze set bestaat uit 1 tafel en 1 stoel. De tafel is 52 x 49 x 44 cm groot  en de stoel heeft een afmeting van 28 x 2 5x 35 cm. De stoel en tafel kunnen ook afzonderlijk besteld worden.
 

 

€160,95
Assortiment Groenten - Plan Toys - Baby Speelgoed, Houten Speelgoed, Keuken en Koken -

Assortiment Groenten

Wie snijdt de groentjes voor de soep? Met deze set kan je kind groenten snijden op de snijplak met het houten mes. Er zijn 5 snijbare groenten inbegrepen, een tomaat, een champignon, een sjalot, een komkommer en een pepertje. Door de details zien de groenten er zeer realistisch uit. De snijplank is 19 x 13.5 x 3.1 cm groot

€21,25
Fruitpers - Plan Toys - Baby Speelgoed, Houten Speelgoed, Keuken en Koken -

Fruitpers

Maak vers appelsiensap voor je vrienden met deze fruitpers! Deze set bestaat uit een fruitpers, beker, appelsien, citroen en mes. De fruitpers is 4.7x11.7x15.3cm groot

€18,25
Mijn humeur Memo - Plan Toys - Baby Speelgoed, Houten Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Mijn humeur Memo

Met dit memo spel kan u uw kind spelenderwijs de gezichtsuitdrukkingen van verschillende gevoelens leren ontdekken en herkennen. Hoe kijkt iemand die blij is, huilt of boos is? Al deze gevoelens komen in dit spel voor. De set bestaat uit 24 houten cirkels met 12 verschillende emoties. De eerste stap naar het leren herkennen van de eigen en andermans gevoelens is het bij elkaar zoeken van de 2 dezelfde gezichten. Door het kleurenwiel leert uw kind welke emoties in dezelfde groep vallen en kan tegelijkertijd het benoemen van deze gevoelens geoefend worden.

€22,75
Mijn eerste kalender - Plan Toys - Baby Accessoires, Educatief Speelgoed, Hippe Accessoires, Houten Speelgoed -

Mijn eerste kalender

Leer kinderen meer over de klok, de seizoenen en de hemel. Kijk samen naar de zon en de wolken en duid dit aan op Mijn eerste kalender! Het heeft ook een schoolbord met krijthouder, hierop kan je de datum, maand, jaar en activiteiten noteren. Krijt niet inbegrepen.

€21,25
Thee Set - Plan Toys - Houten Speelgoed, Keuken en Koken -

Thee Set

Drink een tasje thee met je vriendjes! Deze set bevat 2 theetasjes met onderzetbordje, 2 theelepels, een theepot met deksel, een suikerpotje met 2 klontjes suiker, een melkkannetje en 2 theebuiltjes. De theepot en deksel zijn 7.5 X 10 x 9.4 cm groot.

€22,75
Spaghetti - Plan Toys - Houten Speelgoed, Keuken en Koken -

Spaghetti

Wat eten we vandaag? Spaghetti! Met deze set tovert je kind de beste spaghetti op het bord! De set bestaat uit spaghetti, een bord, een vork, een lepel, een snede lookbrood, 2 stukjes champignon en ui en 3 sneetjes tomaat. Overheerlijk!

€13,75
Musical Band - Plan Toys - Muziek -

Musical Band

Neem plaats op het hoofdpodium met deze muzikale set. De set bestaat uit 2 drums van verschillende grootte, een paar drumsticks en eeen cimbaal. Het stel is 35 cm hoog.

€59,99
Labyrinth Magnetisch Tuin - Scratch Europe - Baby Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Labyrinth Magnetisch Tuin

Leuk magnetisch spel! Met behulp van het magnetisch pennetje laat je de balletjes door het labyrint voortbewegen. Welke kleur hoort bij welk diertje en z'n ondergronds huisje? Probeer zo snel mogelijk de gekleurde balletjes naar het vakje met dezelfde kleur te brengen. Spelenderwijs leren kinderen meer over de natuur, leren ze kleuren herkennen en wordt de motoriek verder ontwikkeld.

€20,98
Activiteiten Boot - Plan Toys - Badspeelgoed, Waterpret -

Activiteiten Boot

Ga vissen met je eerste houten vissersboot. De set is vervaardigd uit rubberhout en dus uiterst geschikt om in het water te gebruiken. De houten boot heeft een verwijderbare kajuit, zeil, vislijn en visser. Een vis, zeester en schildpad zijn ook bijgeleverd. 

€26,20
Mijn eerste autobaan Tape - Donkey Products - Auto's en Voertuigen, Hippe Accessoires, Knutselen -

Mijn eerste autobaan Tape

Deze vijfentwintig meter lange rol tape bevat een auto en verandert elke kamer in een racecircuit of snelweg voor uren ononderbroken rijplezier. De tape kleeft op de meeste oppervlakken en is zeer gemakkelijk te verwijderen. De kleurrijke auto heeft een wind-up, ideaal om te racen! Plak de tape op de vloer, de tafel, of elk ander plat (of heuvelachtig!) landschap, en je bent klaar om te scheuren. Er zijn geen bochten of maximumsnelheden, en genoeg asfalt. En in geval van files, plak je er gewoon een baantje naast!
Broemmm... Broemmm... Laat de race beginnen!
De Autobaan tape is ook ideaal om de kamer van de kleine coureur mee te versieren. En een leuk cadeautje voor de verjaardag of voor wie net z’n rijbewijs heeft gehaald en nog een beetje moet oefenen.

Opmerking: De auto's variëren van de afbeelding en worden willekeurig gekozen. De auto is ongveer 4,5 x 2 cm groot

 

 

 

€14,95
Balancerende Boot - Plan Toys - Houten Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Balancerende Boot

Gooi de dobbelsteen om te zien welke kleur dier je op de boot moet zetten. Kies een dier in de kleur die je gooide en zet je dier met behulp van de pincet op de boot. De speler die de boot in balans kan houden zonder dat deze omvalt, wint het spel. Dit spel kan gespeeld worden van 1 tot 4 spelers en bevat een boot, 6 paar dieren, een dobbelsteen een pincet. Het balancerende boot spel stimuleert de fijne motoriek van uw kind.

€21,25
Memo Wilde Woud - Scratch Europe - Baby Speelgoed, Kinder- en gezelschapsspellen -

Memo Wilde Woud

Leuk geheugenspel met dieren. Spreid al de kaartjes uit op tafel met de figuurtjes naar beneden gericht. Ontdek zo snel mogelijk onder welke kaartjes dezelfde figuurtjes verborgen zitten.  Een speler draait twee kaartjes om: zijn de twee afbeeldingen hetzelfde dan mag hij de kaartjes houden en nog een keer spelen. Zijn de afbeeldingen verschillend van elkaar, dan draait hij de kaartjes terug om en is de volgende speler aan de beurt. Wie op het einde de hoogste stapel kaartjes heeft, wint het spel. Dit spel kan gespeeld worden door 2 tot 6 spelers. Memo spelen traint het korte termijn geheugen van kinderen. Alles is geleverd in een mooie, magnetisch hersluitbare doos.

€11,99
Eten & Drinken Set - Plan Toys - Houten Speelgoed, Keuken en Koken -

Eten & Drinken Set

Deze set van eten en drinken vervaardigd uit natuurlijk rubberhout kan niet ontbreken in de speelkeuken. De set bevat een fles sinaasappelsap, een fles water, een brik melk, ketchup, confituur en honing.

€19,50